Na spletni strani ProjektZivljenje.si najdete uporabne ideje, predloge in nasvete o tem, kako celovito poskrbeti zase na prijazen, ljubeč način. 

Ampak, ali je to sploh potrebno?

O, ja!

Kdaj ste se nazadnje na sprehodu ustavili ob poti in poduhali cvetlico? Kdaj ste nazadnje sploh šli na sprehod? Še takrat, ko greste, hitite, kajne?

Nekaj časa nazaj smo povprašali ženske, katere teme bi jih pritegnile na spletni strani za osebno rast. Rezultati so bili zaskrbljujoči. Daleč najbolj pogost odgovor je bil obvladovanje čustev in stresa. Vse te krasne ženske, ki delajo čudovite stvari, ki pomagajo drugim pri reševanju njihovih težav, ki skrbijo za družine… Vse trpijo zaradi stresa in se borijo z neprijetnimi čustvi.

Prišli smo že tako daleč, da stres in kronično nezadovoljstvo pojmujemo kot nekaj običajnega. Prigovarjamo si: „Tako pač je.“ Pa ne bi smelo biti tako. Ljudje ne bi smeli biti neprestano pod stresom. Ne bi smeli biti kronično nezadovoljni s sabo in svojim življenjem, tesnobni, depresivni, vdani v usodo, prepuščeni na milost in nemilost toku življenja.

Naš cilj

Zato smo se lotili Projekta Življenje, ker želimo pomagati vsem vam, krasnim ženskam, da se ustavite in končno poduhate tisto cvetlico. Da sprevidite svojo vrednost. Da najdete mir in lepoto tukaj in zdaj. Da končno poskrbite zase in zaživite življenje, ki si ga želite!

Naš cilj je pomagati 10.000 ženskam, da:

  • postanete prijazne in sočutne do sebe in svojega telesa, 
  • vzpostavite zdrav, sproščen odnos do hrane, 
  • zaživite polno življenje brez nesmiselnih omejitev in v njem uživate. 

 

Nina Rapilane Obran
teta iz ozadja
Na lastni koži sem občutila negativne posledice zanemarjanja sebe in svojih potreb, zato sem postala strastna zagovornica ideje poskrbeti zase. Ker želim živeti zdravo, polno in zadovoljno življenje, mi je skrb zase postala življenjsko vodilo.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN