Sodelovanje

Pri spletnem portalu Projekt Življenje sodelujemo:

Nina Rapilane Obran
avtorica
Sem strastna zagovornica ideje poskrbeti zase, saj sem na lastni koži občutila negativne posledice zanemarjanja sebe in svojih potreb. Ker želim živeti zdravo, polno in zadovoljno življenje, mi je skrb zase postala življenjsko vodilo.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Helena Cesar
holistična svetovalka
Ker želim živeti v svetu prebujenih in pokončnih ljudi, ki smo povezani s seboj, drugimi in naravo, je moje poslanstvo v ljudeh prebujati notranjo moč, jim predati orodja in jih podpreti z namenom, da bi bili to, kar so - soustvarjalci lepšega sveta.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Darja Anunni Delač
ezoterična svetovalka
V Hiši ezoterike že od nekdaj živimo ezoteriko. Nudimo vam celosten pristop k raziskovanju nadnaravnega. Lotimo se srži problema in ne samo odpravljanja posledic, kjer problem še vedno ostaja.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Andreja Slokan
energijska oblikovalka in umetnica
Tukaj sem, da služim višjim vibracjam in sem zgolj orodje čiste Ljubezni in Kreacije novega, za potrebe Nove Zemlje, ki se rojeva pred našimi očmi. Moji izdelki so vedno novi, drugačni, podprti z novo energijo, ki se še rojeva.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Alenka Gaja Bergant
kristaloterapevtka, barvna terapevtka
Sem ženska, ki obožuje raziskovanje življenja in same sebe. Sem tudi ustvarjalna mentorica, ki pripomorem k vašemu boljšemu počutju in izboljšanju kvalitete vašega življenja.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN