Sodelovanje

Pri spletnem portalu Projekt Življenje sodelujemo:

Nina Rapilane Obran
NLP Coach, EFT izvajalka, voditeljica joge smeha, avtorica
Sem strastna zagovornica ideje poskrbeti zase, saj sem na lastni koži občutila negativne posledice zanemarjanja sebe in svojih potreb. Ker želim živeti zdravo, polno in zadovoljno življenje, mi je skrb zase postala življenjsko vodilo.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Jasna Cepić
NLP in poslovni coach
Pri svojem dolgoletnem delu z ljudmi sem vedno želela pomagati drugim, posebej v situacijah, ko sem ugotovila, da si ljudje ne znajo ali ne zmorejo pomagati sami. Ta želja me je spremljala celo življenje in sem se odločila, da je to tisto, kar me izpolnjuje in kar si želim početi. V življenju sledim Gandhijevi misli: »Če želiš videti spremembo v svetu, moraš ti biti ta sprememba.«
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Helena Cesar
holistična svetovalka
Ker želim živeti v svetu prebujenih in pokončnih ljudi, ki smo povezani s seboj, drugimi in naravo, je moje poslanstvo v ljudeh prebujati notranjo moč, jim predati orodja in jih podpreti z namenom, da bi bili to, kar so - soustvarjalci lepšega sveta.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Petra Cvek
HSE Coach, voditeljica meditacij, avtorica e-knjig in spletnih programov za osebno rast
Stalna občutka, da se vrtim v začaranem krogu in da v resnici ne živim, temveč le životarim, sta me spodbudila k iskanju rešitev zase. Uspela sem jih najti in ponovno zaživeti. Mesto znanja sem ustvarila prav v želji, da s svojim znanjem in izkušnjami pri iskanju poti iz začaranega kroga nezadovoljstva nudim podporo tudi drugim.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Alenka Gaja Bergant
kristaloterapevtka, barvna terapevtka
Sem ženska, ki obožuje raziskovanje življenja in same sebe. Sem tudi ustvarjalna mentorica, ki pripomorem k vašemu boljšemu počutju in izboljšanju kvalitete vašega življenja.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN
Darja Anunni Delač
ezoterična svetovalka
V Hiši ezoterike že od nekdaj živimo ezoteriko. Nudimo vam celosten pristop k raziskovanju nadnaravnega. Lotimo se srži problema in ne samo odpravljanja posledic, kjer problem še vedno ostaja.
PREBERITE VEČFACEBOOKSPLETNA STRAN