Informacije na tej spletni strani, vključno z idejami, predlogi, tehnikami in drugim materialom, so le splošne narave in pod nobenim pogojem ne predstavljajo zdravniškega, psihološkega ali kakršnegakoli drugega strokovnega nasveta.

Avtorica tega spletnega portala kot tudi večina avtoric in avtorjev prispevkov niso zdravnice in zdravniki, psihologinje in psihologi ali psihoterapevtke in psihoterapevti, zato ne dajejo nikakršnih zdravniških nasvetov, niti ne predpisujejo uporabe tehnik kot oblike zdravljenja fizičnih, duševnih ali čustvenih težav.

Tehnike, predstavljene na tej spletni strani, niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju, obravnavi ali preprečevanju zdravstvenih, psiholoških in čustvenih problemov, zato na podlagi izvajanja tehnik ne spreminjajte svojega režima zdravljenja. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev, povezano z zdravjem, se o tem posvetujte s svojo zdravnico oz. zdravnikom.

Čeprav so na spletni strani predstavljene zgodbe o uspešni in učinkoviti uporabi tehnik, to ne garantira enakih ali podobnih rezultatov tudi vam. Avtorica spletnega portala ne prevzema nikakršne odgovornosti za vašo uporabo ali zlorabo informacij na tej strani, vključno s povezavami na druge vire.

Prav tako avtorica ne prevzema odgovornosti za informacije in delo avtoric in avtorjev prispevkov ter izvajalk in izvajalcev tehnik, kakor tudi ne za izdelke, kupljene pri partnerjih.