Informacije na tem spletnem portalu, vključno z idejami, predlogi, tehnikami in drugim materialom so le splošne narave in pod nobenim pogojem ne predstavljajo zdravniškega, psihološkega ali kakršnegakoli drugega strokovnega nasveta.

Avtorica tega spletnega portala kot tudi večina avtoric in avtorjev prispevkov nismo zdravnice in zdravniki, psihologinje in psihologi ali psihoterapevtke in psihoterapevti, zato ne dajemo nikakršnih zdravniških nasvetov, niti ne predpisujemo uporabo tehnik kot obliko zdravljenja fizičnih, duševnih ali čustvenih težav.

Tehnike, predstavljene na tem spletnem portalu, niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju, obravnavi ali preprečevanju zdravstvenih, psiholoških in čustvenih problemov, zato na podlagi izvajanja tehnik ne spreminjajte svojega režima zdravljenja. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev, povezano z zdravjem, se o tem posvetujte s svojo zdravnico oz. zdravnikom.

Čeprav so na spletnem portalu predstavljene zgodbe o uspešni in učinkoviti uporabi tehnik, to ne garantira enakih ali podobnih rezultatov tudi vam. Avtorica spletnega portala ne prevzema nikakršne odgovornosti za vašo uporabo ali zlorabo informacij na tej strani, vključno s povezavami na druge vire.

Prav tako avtorica ne prevzema odgovornosti za informacije in delo avtoric in avtorjev prispevkov ter izvajalk in izvajalcev tehnik, kakor tudi ne za izdelke, kupljene pri partnerjih.