Pomladno sporočilo

Pomlad je čas novih začetkov, novega upanja. Preberite, kako o pomladi in novih začetkih razmišljajo nekatere slovenske avtorice in avtorji.

 

Pod besedo potrošništvo razumemo pretirano porabljanje materialnih dobrin, ki so dolgoročno neugodne za okolje in odnose med ljudmi. Sama imam občutek, da se je potrošništvo razširilo tudi med tako imenovano osebno in duhovno rast.

V Sloveniji vsako leto izide več tisoč novih knjig, od tega jih je kar nekaj s tematiko osebne rasti. Ko izberem knjigo, ki jo uvrstim na knjižno polico v trgovinici Žarek, se vedno srečam z avtorjem in pripravimo predstavitev. Velikokrat sem prijetno presenečena, kajti naši slovenski avtorji so izjemni! Kmalu pa že pridejo ponudbe novih knjig. Vem, da so nekatere knjige žive, da živijo z nami kot recimo knjige o Anastasiji, knjige Martina Kojca

Danes vam predstavljam nekatere izmed naših avtorjev, ki so se odzvali, in za vas zapisali nekaj misli o pomladnem času, novem začetku. Morda boste v poplavi vseh naslovov in knjig našli pravo zase in podprli nekoga izmed nas.

Veselim se vaših odzivov,

Helena

Helena Cesar
lastnica pri | zarek@siol.net | | + prispevki

Helena želi živeti v svetu prebujenih in pokončnih ljudi, ki so povezani s seboj, drugimi in naravo, zato je njeno poslanstvo v ljudeh prebujati notranjo moč, jim predati orodja in jih podpreti z namenom, da bi bili to, kar so - soustvarjalci lepšega sveta.

Kakšno je vaše mnenje?

Posted in Knjige.