Coaching

Se počutite slabo v svoji koži, pa ne veste, kaj bi naredili, da bi se počutili bolje?

Ste tako zaposleni s službo in drugimi ljudmi, da ste popolnoma pozabili nase, na svoje potrebe in želje?

Želite vzpostaviti zdrav, sproščen odnos do hrane in svojega telesa, pa vedno znova končate s skladkarijo v ustih in sramom v srcu?

Lahko vam pomagamo s self-care coachingom.

 

Coaching… Ga res potrebujete?

Če ste zadovoljni s svojim življenjem, če celovito poskrbite zase in zmorete neprijetne situacije, blokade in ovire učinkovito premagovati, potem self-care coaching res ni potreben.

A zgodi se, da vam pretekle izkušnje, prepričanja in/ali vrednote na nek način mažejo pogled na svet in na določeno situacijo, ki vas obremenjuje, ne gledate z objektivnimi očmi. Kljub temu, da se reševanja situacije lotevate zagnano, nikakor ne naredite preboja.

Zato je koristno, včasih pa celo nujno, da vam pri premagovanju življenjskih ovir pomaga neka tretja oseba, ki je nepristranska in v vašem pripovedovanju o težavi sliši tudi nianse, katerim sami ne posvečate pozornosti, a so ključne za rešitev vaše težave. Ta oseba – coachinja ali coach – vam preko vprašanj pomaga sprevideti vaše potenciale in možne rešitve.

Coaching ni ne psihoterapija ne svetovanje. Coachinja oz. coach vam ne pove, kaj morate narediti, da boste imeli boljše življenje, temveč vam pomaga, da sami najdete odgovore in rešitve, ki so primerne za vas.

 

Kaj je self-care coaching?

Skrb zase (self-care) je izredno pomembna za zadovoljno in polno življenje. Kljub temu ji še posebej ženske ne posvečamo dovolj pozornosti. Potrebe drugih postavljamo pred svoje, ne znamo reči ne, smo nezadovoljne s svojim izgledom, se počutimo slabo v svoji koži.

S pomočjo self-care coachinga boste v sebi našli vire in moč, da se boste postavili na prvo mesto in celovito poskrbeli zase. Kajti le, če boste celovito poskrbeli zase, boste lahko celovito poskrbeli tudi za druge.

Pri Projektu Življenje se skrbi zase lotimo s tremi P-ji:

 1. s pozornim prehranjevanjem,

 2.  prijaznostjo do sebe in

 3. prijaznostjo do svojega telesa.

S pozornim prehranjevanjem vzpostavimo zdrav, sproščen odnos do hrane. Do sebe smo prijazni, kadar ustrezno poskrbimo za svoja čustva, obvladujemo stres in si dovolimo zabavo. Prijaznost do svojega telesa izrazimo preko dobre samopodobe, zagotavljanja zadostnega počitka in telesu prijaznega gibanja. To so tudi teme self-care coachinga.

 

Pri čem vam lahko pomagamo?

 • pri vzpostavitvi zdravega, sproščenega odnosa do hrane s pomočjo pozornega prehranjevanja,
 • pri odpravljanju čustvenega prenajedanja,
 • pri obvladovanju svojih čustev,
 • pri ozaveščanju svojih potreb in želja,
 • pri izboljšanju svoje samopodobe,
 • pri zmanjšanju oz. odpravi stresa,
 • pri spremembi omejujočih prepričanj in navad, ki vas ne podpirajo,
 • pri motivaciji za telesu prijazno gibanje. 

Dali vam bomo čudovita orodja, s katerimi boste lahko hitro in učinkovito dosegli svoje cilje, naučili vas bomo, kako jih uporabiti ter vam stali ob strani in vas spodbujali na vaši poti. 

 

Kako bodo potekala srečanja?

Na uvodnem srečanju bova opredelili način dela, raziskali vaša pričakovanja do coachinga, pridobili jasno sliko vaše trenutne situacije na področju skrbi zase in zastavili vaše cilje.

Srečanja bodo potekala enkrat na 14 dni oz. po potrebi, in sicer osebno, preko telefona ali Skypa. Naučili se boste tehnik in vaj, s katerimi boste lahko sami učinkovito poskrbeli zase. Med srečanji boste delali zanimive domače naloge.

 

In cena?

srečanje (60 min) – 60,00 EUR

paket 4 srečanj – namesto 240,00 EUR le 199,00 EUR (BONUS: online podpora v času med srečanji – brezplačno)

če pripeljete prijateljico: 15% popust na paket (popusti se ne seštevajo) – 169,00 EUR

                                             10% popusta na paket za prijateljico (popusti se ne seštevajo) – 179,00 EUR

Uf, dosti… Zakaj takšna cena?

Delo na sebi in osebna rast nista lahki nalogi. Včasih nam je težko soočiti se z našimi sencami. Včasih nimamo časa, da bi doma delali vaje. Kakšne vaje se nam zdijo celo trapaste. Iz izkušenj vemo, koliko so vredni delavnica, program ali coaching, če ne naredimo domače naloge oz. potrebnih korakov – natančno NIČ.

Zaradi tega nam je v interesu delati z visoko motiviranimi strankami, saj vam želimo dati največ, kar lahko. Želimo, da boste na koncu srečanj rekli: »Vau, tole mi je pa res pomagalo!« Če bo cena pripomogla k vaši motivaciji, zmagamo vsi.

 

Kdo bo izvajal coaching?

Self-care coaching bom izvajala Nina Rapilane Obran, certificirana NLP coachinja in izvajalka EFT tehnike z 8-letnimi poklicnimi izkušnjami z delom z ljudmi v stiski. Spoznajte me!

 

Za rezervacijo prostega termina uvodnega srečanja pokličite na 040 891 852 ali pišite na nina@projektzivljenje.si.