Vadbe

ga('create', 'UA-103590873-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');

Pod našim okriljem potekajo različne vadbe, s katerimi lahko učinkovito poskrbite tako za svoje telo kot tudi za um in duha. Pri vadbi spodbujamo ljubeznivost in nežnost do sebe, saj želimo, da v njej uživate. Le tako bo vadba, pa naj bo katerakoli, postala del vašega življenja in dolgoročno prispevala k vašemu dobremu počutju.

Izbirate lahko med skupinskim tapkanjem, vadbo smeha, jogo in meditacijo.

 

EFT (Emotional Freedom Techniques = tehnike doseganja čustvene svobode) oz. tapkanje je ena vodilnih energijskih metod za lajšanje in odpravljanje vsakovrstnih čustvenih in telesnih težav. Na skupinskih tapkanjih se lotimo vsakodnevnih skrbi in stresa ter tako poskrbimo za svojo čustveno higieno.

 

VADBA SMEHA je sestavljena iz smejalnih in dihalnih vaj, s katerimi razvijamo in negujemo svojo otroško igrivost. Hkrati krepimo imunski sistem ter izboljšamo svoje fizično in psihično počutje. Šele na vadbi smeha odkrijemo pravi pomen reka “smeh je pol zdravja”.

 

JOGA je hindujska duhovna praksa, pri kateri z dihalnimi vajami, koncentracijo in posebnimi telesnimi položaji dosežemo telesno in duševno ravnovesje. Je tisto, kar nas pripelje v resničnost (Sadhguru). Priljubljena je tudi kot vadba za sprostitev ter zaradi blagodejnega učinka na naše zdravje.

 

MEDITACIJA je budistična praksa, s katero spodbujamo in razvijamo koncentracijo, jasnost, čustveno stabilnost in uvid v pravo naravo stvari. Redna vadba meditacije lahko pripelje do globoke umirjenosti duha in celo novega razumevanja življenja.

Termine najdete v KOLEDARJU (delavnice in vadbe v izvedbi ali pod okriljem zavoda Projekt Življenje so označene z modro barvo).

Po dogovoru lahko vadbe izvedemo tudi v vašem podjetju ali na dogodku, ki ga organizirate. Povpraševanje pošljite na nina@projektzivljenje.si ali pokličite na 040 891 852 (Nina Rapilane Obran).