Čustvena higiena z EFT

Kot se vsak dan stuširamo in si operemo zobe, bi morali poskrbeti tudi za svojo čustveno higieno. Skozi dan se namreč v naših mislih in srcih nabere kar nekaj čustvene nesnage, ki nam lahko povzroča težave, če je pravočasno ne očistimo. 

 

Zavod Projekt Življenje vam nudi pomoč in podporo pri čiščenju vaše čustvene nesnage. Čiščenja se lotimo s tehniko EFT (Emotional Freedom Techniques = tehnike doseganja čustvene svobode) oz. tapkanjem, ki je ena vodilnih energijskih metod za lajšanje in odpravljanje vsakovrstnih čustvenih in telesnih težav.

Na skupinskih tapkanjih se lotimo vsakodnevnih skrbi in stresa. Tako poskrbimo za čustveno higieno, da lažje in bolj sproščeno stopimo v nov dan. Primerna so tako za začetnice kot tudi izkušene izvajalke in izvajalce EFT tehnike, priporočamo pa jih kot odlično dopolnilo samostojnemu tapkanju.

Točne termine najdete v KOLEDARJU (delavnice in vadbe v izvedbi ali pod okriljem zavoda Projekt Življenje so označene z modro barvo).

Po dogovoru lahko vadbe izvedemo tudi v vašem podjetju ali na dogodku, ki ga organizirate. Povpraševanje pošljite na nina@projektzivljenje.si ali pokličite na 040 891 852 (Nina Rapilane Obran).