Tematske vadbe smeha

Če v svojem življenju pogrešate smeh in bi radi zopet prebudili svojo otroško igrivost, se nam pridružite na tematskih vadbah smeha. 

Vadbe smeha so sestavljene iz smejalnih in dihalnih vaj, s katerimi razvijamo in negujemo svojo otroško igrivost, hkrati pa krepimo imunski sistem ter izboljšamo svoje fizično in psihično počutje. Po vadbi smeha smo običajno še več dni navihani in dobre volje. Preverite! 

 

Smejalne vaje so na vsaki posamezni vadbi drugačne in so povezane v neko tematsko celoto. Tako smo se, na primer, odpravili na popotovanje po čudoviti Indiji, bučno smo proslavljali Martinov god, obiskali pa smo tudi Božičkovo delavnico in mu pomagali raznašati igrače. 

 

Točne termine najdete v KOLEDARJU (delavnice in vadbe v izvedbi ali pod okriljem zavoda Projekt Življenje so označene z modro barvo).

Po dogovoru lahko vadbe izvedemo tudi v vašem podjetju ali na dogodku, ki ga organizirate. Smejalne vaje lahko pripravimo v skladu z vašimi željami. Povpraševanje pošljite na nina@projektzivljenje.si ali pokličite na 040 891 852 (Nina Rapilane Obran).