Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.projektzivljenje.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Zavoda Projekt Življenje in je informativne narave.

Omejena odgovornost

Informacije na tej spletni strani, vključno z idejami, predlogi, tehnikami in drugim materialom, so le splošne narave in pod nobenim pogojem ne predstavljajo zdravniškega, psihološkega ali kakršnegakoli drugega strokovnega nasveta.

Zavod Projekt Življenje ni zdravstvena ustanova. Avtorica spletnega mesta kot tudi večina avtoric in avtorjev prispevkov niso zdravnice in zdravniki, psihologinje in psihologi ali psihoterapevtke in psihoterapevti, zato ne dajejo nikakršnih zdravniških nasvetov, niti ne predpisujejo uporabe tehnik kot oblike zdravljenja fizičnih, duševnih ali čustvenih težav.

Tehnike, predstavljene na tem spletnem mestu, niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju, obravnavi ali preprečevanju zdravstvenih, psiholoških in čustvenih problemov, zato na podlagi izvajanja tehnik ne spreminjajte svojega režima zdravljenja. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev, povezano z zdravjem, se o tem posvetujte s svojo zdravnico oz. zdravnikom.

Čeprav so na spletnem mestu predstavljene zgodbe o uspešni in učinkoviti uporabi tehnik, to ne garantira enakih ali podobnih rezultatov tudi vam. Zavod Projekt Življenje kakor tudi avtorica spletnega mesta ne prevzemtaa nikakršne odgovornosti za vašo uporabo ali zlorabo informacij na tem spletnem mestu, vključno s povezavami na druge vire.

Prav tako Zavod Projekt Življenje in avtorica spletnega mesta ne prevzemata odgovornosti za informacije in delo avtoric in avtorjev prispevkov ter izvajalk in izvajalcev tehnik, kakor tudi ne za izdelke, kupljene pri partnerjih.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabnice in uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.projektzivljenje.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Zavod Projekt Življenje bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh http://www.projektzivljenje.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko na katerokoli našo spletno stran vnesete vaš elektronski naslov, se v celoti strinjate, da lahko Zavod Projekt Življenje, Drenik 3, 1291 Škofljica, davčna številka: 57813540, matična številka: 8049017000 (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov), uporabi vnešene podatke (kot npr. elektronski naslov, telefonsko številko itd.) za:

  • namene neposrednega trženja,
  • statistično obdelavo,
  • izdelavo raziskav,
  • pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke,
  • komuniciranja,
  • vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav,
  • prilagajanja ponudbe,
  • segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter
  • za druge namene.

Če posameznica oz. posameznik ne želi, da ji oz. mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznica oz. posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njenih oz. njegovih osebnih podatkov na naslov nina@projektzivljenje.si ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.